Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Cuinats l’Esperança

Els nostres caterings

El nostre menjar

Atorguem la màxima importància a l’origen i qualitat de les nostres aliments, i per poder verificar-ho, cultivem segons temporada diferents verdures i fruites a la nostra finca. Així garantim la qualitat i frescor. Amb les diferents tècniques de cocció, (planxa,forn, vapor), garantim totes les vitamines i nutrients quan arriben als nostres comensals.

Tots el màxim de productes son de proximitat, (aus,porc,vedella).
Tots els nostres proveïdors estan homologats, passan un control de cata e instal·lacions.
Posseïm fitxes tècniques de tots els productes.

Qualitat i seguretat

Coma empresa dedicada al servei integral a col·lectivitats ens esforcem per mantenir els alts estàndards de seguretat amb els empleats, clients i consumidors.

Empleats: el nostre pilar per seguir treballant amb professionalitat, harmonia, i fer-los sentir persones clau en els projectes. Involucrats, dia a dia, fan que amb la experiència i la formació continuada, tot surti bo i ben fet. El treball en equip fa que creixem junts.

APPCC (anàlisis de perills i punts crítics de controls a tots els nostres centres).

El nostre compromís

Únicament utilitzem matèries primeres de qualitat als nostres càterings
Les verdures de temporada del nostre propi hort

Cuinats l’Esperança, un compromís amb la teva salut

Les verdures de temporada? del nostre hort!

Tots els nostres càterings són elaborats amb productes de temporada i de proximitat. Com ho fem? Des de la nostra finca agrària situada a Girona, cultivem tot tipus de verdures i hortalisses de temporada per preparar gran part dels nostres càterings per a escoles, centres de dia i empreses. Així el nostre càterings per a escoles i centres de dia o empreses inclouen sempre productes frescos com la patata, el carbassó i el tomàquet són uns dels aliments que estan molt presents a l'hora de crear els diferents menús.