Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Cuinats l'Esperança

El nostre compromís

Menja com a casa teva
Mostrar-te que menjar bo i sa és divertit

Cuinats l’Esperança, un compromís amb la teva salut

Qui som

Cuinats l'Esperança és una empresa que porta més de 30 anys oferint càtering per a col·lectivitats, concretament càtering per a escoles, menjadors escolars, centres de dia i empreses. L'empresa s'enfoca principalment a oferir el servei de menjador escolar diàriament, també realitzem esmorzars, coffee breaks i demés per empreses com ara empreses sector financer, Fundacions Religioses, empreses sector salud, etc.

El nostre principal objectiu és proporcionar un servei de càtering de gran qualitat, treballant amb productes frescos de proximitat i un personal que rep una formació continuada. Gràcies al compromís i la confiança dels nostres clients, hem crescut fins arribar on som ara. Dia rere dia treballem i ens avancem a les necessitats del clients. Sabem que l’alimentació i nutrició, són unes de les preocupacions de la nostra societat i, per això,  ens esforcem amb il·lusió i compromís.

Els nostres caterings

Les verdures de temporada? del nostre hort!

Tots els nostres càterings són elaborats amb productes de temporada i de proximitat. Com ho fem? Des de la nostra finca agrària situada a Girona, cultivem tot tipus de verdures i hortalisses de temporada per preparar gran part dels nostres càterings per a escoles, centres de dia i empreses. Així el nostre càterings per a escoles i centres de dia o empreses inclouen sempre productes frescos com la patata, el carbassó i el tomàquet són uns dels aliments que estan molt presents a l'hora de crear els diferents menús.